Start StendenhmsNHL stenden

Forgot your password? Click here

your guideline for study registration

Klik hier voor
Hotel Management
Open Dagen

IHM open days

De Hogere Hotelschool Open Dagen in Leeuwarden worden speciaal georganiseerd voor leerlingen die specifiek geïnteresseerd zijn in de opleiding Hotel Management. Het dagprogramma is in het Nederlands. Deze Open Dag start om 10 uur en zal ca 15.30 uur afgelopen zijn. Aanmelden voor deze open dagen is verplicht.

Programma
Tijdens de Open Dag wordt er een presentatie verzorgd door één van onze vakdocenten. Daarnaast krijg je een rondleiding, zodat je onder andere een kijkje voor en achter de schermen kunt nemen in het Stenden Hotel. Gedurende de dag kun je al je vragen stellen aan de aanwezige studenten en docenten van de opleiding.  Alle presentaties tijdens deze dag worden in het Nederlands gehouden. Bij het programma is een heerlijke driegangen lunch in het restaurant van het Stenden Hotel inbegrepen.
 
Praktische informatie
Voor deze Open Dag wordt een eigen bijdrage van € 15 p.p. in rekening gebracht. De gehele groep zal bestaan uit 30 personen per open dag. We willen uiteraard zo veel mogelijk potentiële studenten op de open dagen verwelkomen daarom hanteren we een beleid van maximaal 1 introducé per persoon. Je kunt je dus voor maximaal twee personen aanmelden. Wil je toch met meer mensen langskomen? Bezoek dan één van de grote open dagen: https://www.nhlstenden.com/evenementen
 
Let op!
  • Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier; daar zie je alle beschikbare open dagen. Data die niet zichtbaar zijn, zitten helaas al vol.
  • De bevestigingsmail voor registratie komt vaak in de spam terecht. Check je spamfolder. Heb je geen mail gekregen, neem contact op met ihm.marketing@stenden.com.
  • De hotelschool open dagen lopen snel vol, dus meld je op tijd aan.
  • Interesse om te starten in Emmen? Klik dan hier.
  • De volgende open dag speciaal voor studenten van de Middelbare Hotelschool is op 17 januari 2019.
  • Heb je al een baan in de gastvrijheidsindustrie en wil je werken en studeren combineren? Klik dan hier.
  • Ben je verhinderd of wil je ruilen van dag (o.b.v. beschikbaarheid)? Meld het dan tot uiterlijk 10 dagen van tevoren via ihm.marketing@stenden.com of 058 244 1500. Dan kunnen we hier rekening mee houden met inkopen en bezetting.
Alle Open Dagen voor schooljaar 2018/2019 zitten vol. Wil je toch nog langs komen? Dan ben je van harte welkom op de Open Middag van 6 juni. Meer informatie hierover vind je hier. Binnenkort zullen de data voor de Open Dagen in oktober 2019 worden gepubliceerd.
 
Voor vragen en wijzigingen kun je contact opnemen met Rita Dijk, ihm.marketing@stenden.com of 058 244 1500.

 

Name
Surname
Gender
Address
Postal code
Place
Mobile phone number
Email address
Pre- education
How many persons (including yourself)
Special wishes (diet)
How did you hear about us
Other remarks
Date
  If you dont want to stay in touch with us please deselect the field
Uw code
Herhaal uw code

  • © Copyright NHL Stenden