Start StendenhmsNHL stenden

Forgot your password? Click here

your guideline for study registration

Klik hier voor
Hotel Management
Open Dagen

IHM open days

Let op: Aangezien NHLStenden voor fysieke lessen en overige activiteiten is gesloten tot 1 juni 2020, zullen we onze Stenden HMS open dagen online organiseren. Ga voor meer informatie naar de website; https://www.nhlstenden.com/hotelmanagement-opleidingen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
De Hogere Hotelschool Open Dagen in Leeuwarden worden speciaal georganiseerd voor leerlingen die specifiek geïnteresseerd zijn in de opleiding Hotel Management. Het dagprogramma is in het Nederlands. De Open Dag start om 10 uur en zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aanmelden is verplicht.
Programma
Tijdens de Open Dag wordt er een presentatie verzorgd door één van onze vakdocenten. Daarnaast krijg je een rondleiding, zodat je onder andere een kijkje voor en achter de schermen kunt nemen in het Stenden Hotel. Gedurende de dag kun je al je vragen stellen aan de aanwezige studenten en docenten van de opleiding.  Alle presentaties tijdens deze dag worden in het Nederlands gegeven. Bij het programma is een heerlijke driegangen lunch in het restaurant van het Stenden Hotel inbegrepen.
 
Praktische informatie
Voor deze Open Dag wordt een eigen bijdrage van € 22,50 p.p. in rekening gebracht. De gehele groep zal bestaan uit max. 30 personen. We willen uiteraard zo veel mogelijk potentiële studenten op de Open Dagen verwelkomen daarom hanteren we een beleid van maximaal 1 introducé per persoon. Je kunt je dus voor maximaal twee personen aanmelden. Wil je toch met meer mensen langskomen? Bezoek dan één van de grote open dagen: https://www.nhlstenden.com/evenementen
 
Let op!
  • Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier; daar zie je alle beschikbare Open Dagen. Data die niet zichtbaar zijn, zitten helaas al vol.
  • De bevestigingsmail voor registratie komt vaak in de spam terecht. Check je spamfolder. Heb je geen mail gekregen, neem contact op met marketing.stendenhms@nhlstenden.com.
  • De hotelschool Open Dagen lopen snel vol, dus meld je op tijd aan.
  • Interesse om te starten in Emmen? Klik dan hier.
  • Heb je al een baan in de gastvrijheidsindustrie en wil je werken en studeren combineren? Klik dan hier.
  • Ben je verhinderd of wil je ruilen van dag (o.b.v. beschikbaarheid)? Meld het dan tot uiterlijk 10 dagen van tevoren via marketing.stendenhms@nhlstenden.com of 058 244 1500. Dan kunnen we hier rekening mee houden met inkopen en bezetting.
Voor vragen en wijzigingen kun je contact opnemen met Rita Dijk, marketing.stendenhms@nhlstenden.com of 058 244 1500.

 
0
Name
Surname
Gender
Address
Postal code
Place
Mobile phone number
Email address
Pre- education
How many persons (including yourself)
Special wishes (diet)
How did you hear about us
Other remarks
Date
  If you dont want to stay in touch with us please deselect the field
Uw code
Herhaal uw code

  • © Copyright NHL Stenden